Museet for musikk og visuell kunst, Bergen
Nyhet 13.03.06

Anniken Thue blir direktør i Bergen

Anniken Thue blir direktør ved Museet for musikk og visuell kunst i Bergen.

I følge en pressemelding fra Bergen Kunstmueseum er Anniken Thue i dag ansatt som direktør ved Museet for musikk og visuell kunst i Bergen. Thue vil tiltre stillingen i mai.

Anniken Thue er magister i kunsthistorie. Hun har vært leder for Gamle Bergen museum, førstekonservator ved Historisk Museum og ved Vestlandske Kunstindustrimuseum, direktør ved Kunstindustrimuseet i Oslo og ved Nasjonalgalleriet, og er nå seniorrådgiver ved Nasjonalmuseet for kunst.

«I Anniken Thue får det nye museet en leder som på en enestående måte kombinerer faglig dyktighet, erfaring og engasjement med forankring i Bergen. Jeg er overbevist om at museet og publikum i årene fremover vil merke og glede seg over den jobben hun kommer til å gjøre,» sier styrets leder, Victor D. Norman.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!