00-tallets viktigste “ Nominasjonene avsluttet

en 16. november inviterte vi våre lesere til å være med på en uhøytidlig undersøkelse der man skulle nominere 00-tallets beste norske kunstverk, kunstutstilling og kunstprosjekt.

Den 16. november inviterte vi våre lesere til å være med på en uhøytidlig undersøkelse der man skulle nominere 00-tallets beste norske kunstverk, kunstutstilling og kunstprosjekt. Responsen har vært fantastisk med mer enn 100 nominasjoner! Disse har vi nå har ordnet i tre lister. Det er fortsatt mulig å nominere i alle tre kategorier fram til 16. desember.


Da vil vi bearbeide nominasjonene og invitere til en – fortsatt like uhøytidlig – avstemning der vi kårer 00-tallets beste verk, utstilling og prosjekt.

Regler:
Kun lister på tre punkter.
Kun korte svar.
Kun ett svar per signatur.

Nominasjoner legges inn som kommentarer i feltet under listen på denne siden eller på en av de andre sidene knyttet til prosjektet. Eller de kan sendes per epost.

De tre listene finner du her:

PS. Enkelte lesere har ønsket å nominere prosjekter eller hendelser som strengt tatt ikke hører inn under kategorien «norsk kunst». Disse har vi gruppert sammen med «prosjekter». DS

Ingressbilde fra Kristoffer Schaus Forfall, 2001.

Comments (10)