Mari Slaattelid

Kommentar 17.02.06

Heske og Slaatelid i Aftenposten

Ny kunstkritiker i Aftenposten, Marit Strømmen, er kritisk til koblingen mellom salgsgalleriet Kaare Berntsen og Nasjonalmuseet i sin anmeldelse av Marianne Heskes utstilling «A Doll’s House» …

Ny kunstkritiker i Aftenposten, Marit Strømmen, er kritisk til koblingen mellom salgsgalleriet Kaare Berntsen og Nasjonalmuseet i sin anmeldelse av Marianne Heskes utstilling «A Doll’s House» på Tullinløkka. Hun mener også sammenstillingen mellom Heskes arbeider og Ibsens «Et dukkehjem» virker instrumentelt påklistret i anledning Ibsen-jubileet. Strømmen mener Mari Slaattelid overrasker positivt i sin nye utstilling på Galleri K. Hun mener Slaattelid overbeviser med fargesterke koloristiske bilder der dialogen med kunsthistorien er nedtonet.

Regissert boligvisning, Marit Strømmen om Marianne Heske i Aftenposten, 13/2 2006
Finslipt fornyelse, Marit Strømmen om Mari Slaattelid i Aftenposten, 13/2 2006

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!