Oslo Open, Oslo
Blogg 26.08.03

Weblogg – Anders Eiebakke

Det er ikke lett å nærme seg et så åpent arrangement som Oslo Open. Det er ytterst demokratisk, alle som vil synes å få være med.

Jeg er også med. Som kunstner, med åpent atelier, og som innleid betrakter for Kunstkritikk.no.

De neste dagene skal jeg skrive en slags dagbok fra Oslos atelierer og kunst-arrangementer. Du kommer sikkert ikke til å dele alle synspunktene mine. Derfor er du herved invitert til å kommentere dem på sida, og til å komme med dine egne innspill.

Mvh Anders Eiebakke

 1. Innlegg fra Anders

  Hei Yngvar, hvordan går det? Long time… Jeg tar endel bilder, lastes opp etterhvert.

  Og hei til deg også Terje Nicolaysen, åpningsfesten var på fredag og min første tekst ble lagt ut på lørdag. Planen er å kjøre litt tettere tempo utover uka, prøver å finne en form som funker. Jeg har aldri skrevet dagbok før, men den som prøver lærer…
  Husk at alle kan melde sine egne reaksjoner på ting og tang, jeg blir gjerne med på diskusjoner! Kult om folk skriver om ting jeg ikke nevner, jeg har ikke mulighet til å se alt og jeg skriver ikke om alt jeg ser. Jeg oppfordrer folk til å hoppe i det og bruke sitt eget språk for å uttrykke det de mener: Dette er ikke aviskritikk, og alle med meninger er kvalifiserte til å presentere dem…

 2. Innlegg fra terje

  nå er vi allerede to dager inn i Open. og hvor er du?
  mvh terje

 3. Innlegg fra Yngvar Larsen

  Hei Anders
  Kommer du til å ta bilder på din ferd, og legge dem ut her???
  Jeg har ikke anledning til å løpe rundt, så det kunne vært fint å få en visuell følelese av hva som rører seg…
  MVH Yngvar

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!