Ingvil Aarbakke

Artikkel 09.12.05

Ingvil Aarbakke til minne

Kunstneren Ingvil Aarbakke er død av kreft i en alder av 35 år. Hun var med sin mann Ion Sørvin den førende kraften i det Københavnbaserte kunstkollektivet N55.

Gjennom sitt virke har hun bidratt til gruppens mål som er å stille spørsmål ved, samt forandre, måten vi ser på hverdagen og verden på, og hun har gjort dette gjennom en gjennomtenkt og radikal bruk av sine talenter.

Slik begynner Charles Locks nekrolog over kunstneren Ingvil Aarbakke som som sto på trykk i The Guardian sist fredag. Vi er glade for å kunne publisere denne siste hilsenen til en viktig skandinavisk og internasjonal kunstner.

Nekrolog, Ingvil Aarbakke

  1. Innlegg fra …

    Hm, trist. N55 kunne ført det til noe, noe man kan skimte på utstillingen No man is an island på kunstnernes hus nylig.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!