Artikkel 15.04.16

Annonsetilbud 2016

Kunstkritikk er Nordens ledende tidsskrift for samtidskunst med over 400.000 årlige besøk fordelt på over 15.000 unike besøkende hver måned. Tidsskriftet omfatter fire utgaver: kunstkritikk.no, kunstkritikk.dk, kunstkritikk.se og kunstkritikk.com (internasjonal utgave).

Fra og med 1. mai introduserer vi et nytt attraktivt annonseformat – rubrikkannonser. Dermed tilbyr vi i alt tre typer annonser:

Toppbanner 468 x 60 pixler – Forbeholdt utstillinger og arrangementer
Sideannonser 125 x 125 pixler – Forbeholdt utstillinger og arrangementer
Rubrikkannonser 300 x 100 pixler – Forbeholdt stillingsannonser, utlysninger og kunngjøringer

Rubrikkannonsene introduseres med halv pris for alle annonser som er bestilt før 1. juli 2016.

Spesielt gunstige rabatter oppnås ved kjøp av annonsepakker. Legg også merke til at vi godtar endringer av materialet i løpet av annonseperioden (maks. én gang per uke). Bare send ny annonse, så legger vi den ut og fjerner den gamle. Eksisterende priser er uendret fra 2015.

Kontakt oss for prisliste: post@kunstkritikk.no. OBS! Antall annonseplasser er begrenset og vi anbefaler forhåndsbooking.

Skriv innlegg
Navn (kun innlegg under fullt navn tillates)*:

E-post (vises ikke)*:

Kommentar*:

Send

Leserinnleggene er en viktig del av Kunstkritikk. Vi er derfor svært glad for at du bidrar til vårt leserforum. Vi ber alle følge vanlige regler for høflighet. Husk at du står ansvarlig for dine egne innlegg. Vi godtar derfor kun innlegg under fullt navn.

Redaksjonen leser ikke innlegg før publisering, men følger debatten fortløpende. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg som er usaklige, inneholder personangrep eller som vi av andre grunner finner upassende. Dette skjer uten forhåndsvarsel, og fullstendig etter skjønnsbaserte vurderinger gjort i redaksjonen. I leserinnlegg godtas kun tekst, ingen bilder, video, html-kode el. Lykke til med debatten!